KUNSKAP GENOM NÄSTAN 50 ÅRS BRANCH ERFARENHET

 

Vi har arbetat inom den Petro Kemiska Industrin sedan slutet av 70-talet hos företaget Aktiebolaget TODO Produktions och Försäljningsbolag – som snabbt blev förkortat till TODO AB. Först med egen design av Kulventiler i aluminium för Tankbilar och några år senare kunde vi patentera den robusta Todo-Matic självtätande Indutrikopplingen. Sedan dess har det blivit många fler produkter och patent. Vi arbetade redan då mycket med kundanpassade produkter.

Företaget TODO expanderade 1990 med dotterbolag i Storbritannien samt 1996 även i Holland fram tills försäljning 2005/2006 till Gardner Denver i USA.

Mann & Co AB startades 2009 med oss som tidigare arbetade inom Utveckling,  Produktions, och Försäljning inom TODO AB,

Idag förser Mann & Co AB  petroleum-och kemi marknaden med Slangar, Svivlar, Filter, Slangbottensventiler, Skyltar, Etiketter mm för en säker vätskehantering.

Vi hjälper våra kunder med en helhetslösning inom slang och kopplingar för att uppnå en säker och effektiv produkt hantering.

Dessutom så pressar, monterar och provtrycker vi slangar av olika material i vår verkstad, samt gör montering och service av kopplingar och ventiler.

VAD DET ÄN GÄLLER – RING OSS !!